Benny Andersen Prisen

Benedicte Bodilsen vandt Benny Andersen Prisen 2013

Benedicte Bodilsen vinder Benny Andersen prisen 2013

Bygholm i Horsens lagde stemningsfulde rammer til, da Benny Andersen Prisen tirsdag Benedicte Bodilsen, frivillig forældremyndigsindehaver fra Røde Kors, fik overrakt Benny Andersen Prisen af den folkekære digter på Børnekonferencen 2013, der tirsdag d. 19. marts blev afholdt med 300 deltagere, der havde trodset den varslede snestorm, og havde en inspirerende, sjov og lærerig dag på Bygholm i Horsens.blev uddelt for 3. år i træk.

Uledsagede flygtningebørn er en lille, men meget sårbar og udsat gruppe, som nemt føler sig helt uden for det almindelige samfund. Som frivillig forældremyndighedsindehaver giver Benedikte et barn et tilhørsforhold, som ikke er en del af det etablerede system.

Benedicte Bodilsen vinder benny andersen prisen 2013Benedicte Bodilsen kvitterede straks med, at takke for modtagelsen som repræsentant for de 150 frivillige forældremyndighedsindehavere, der løfter en vigtig og krævende opgave i hele Danmark. Hun valgte desuden på stedet, at fortælle hun vil give checken videre til fordel for syriske børn.

Læs hele indstillingen af Benedicte Bodilsen.

Læs Benedicte Bodilsens takketale
Omtale af prisen hos Dansk Røde Kors
Omtale i Horsens Folkeblad
Omtale i LokalAvisen AllerødNyt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *