Benny Andersen Prisen

Vi som forældre bestyrelse, ønsker at indstille Per Christoffersen til Benny Andersen prisen 2016

Per udfører et unikt stykke arbejde i Fritids- og ungdomsklubben 5’eren og han brænder virkelig for sit arbejde. Ingen er tvivl om, at han er til for klubbens børn og unge – ja hele området kan trække på hans hjælpsomhed og viden Han er vellidt som leder, kollega og sparingspartner. Børn, unge, forældre kan altid komme til Per uanset hvilket dilemma/problem man står med.

For Per er børn, der ikke er så bogligt stærke ikke ensbetydende med, at de ikke er gode til noget andet. Han er god til at finde den enkeltes interesser/kompetancer. Alle børn/unge fortjener positive oplevelser i livet. Om det er gennem BMX, Motor Cross, Musik eller via en skole praktik plads igennem et af hans mange netværk. De små ting i hverdagen, hvor den enkelte har brug for lidt omsorg, kan vende en dårlig dag til en god dag. F.eks at komme med Per på cykelværkstedet og lappe en BMX cykel, eller sin egen, kan gøre det hele værd for et barn/en ung som er ked af det, eller vred.

Han engagerer sig også i projekt “Job for Uddannelse”. Hvor han bla. tager med de unge ud og se et evt. nyt arbejdssted, så de ikke står der alene og utrygge den første dag. Han hjælper med jobansøgninger og andet papirarbejde, som kan være rigtig svært for de unge at komme igennem eller gennemskue.

Per ved altid hvad der rører sig i området og i kommunen og kan træffe sine beslutninger ud herfra, som er til gode for områdets børn og unge – det gør sig også gældende via hans SSP arbejde, som han også er engageret i. Han er med, når der skal koordineres en god og fornuftig indsats, der er til gavn for et barn/en ung. Klubben bliver gerne brugt, hvis skolen eksempelvis ikke kan “rumme” et barn/en ung, der har det svært. Jo tidligere indsats, jo større chance for at barnet/den unge får et godt liv – også senere hen.

”Gamle” medlemmer kommer ofte forbi for lige at sige hej. En ting som med tydlighed ses når det sker, er at det tidligere medlem husker klubben og Per for værende stedet, hvor man fik støtte, vejledning, muligheder, evner, resourcer, omsorg til at komme videre med sit voksenliv, med en masse positive oplevelser med i rygsækken.

Per står for viljestyrke, tolerance, arbejdsomhed, målrettethed, og så er han de unges faste klippe. Han jonglerer mange bolde og hatte. Han er leder, samarbejdspartner, sparringspartner, fagperson, og ikke mindst far til 5. Per, der altid er glad, positiv og imødekommende over for alle, syntes vi, er Høje-Taastrup Kommunes største ildsjæl, og derfor ønsker vi at indstille ham til Benny Andersen Prisen 2016.

Indstillet af Mai-Britt Østerberg på vegne af forældrebestyrelsen for Fritids- og ungdomsklubben 5’eren

8 Responses

 1. Jeg kan på det varmeste tilslutte mig at Per Christoffersen , er en leder der brænder merer end 100% for sit virke , det gælder både for børn , unge medarbejderne.
  Per er unik :-)

 2. Per er simpelthen et af de mest fantastiske mennesker i verden og har betydet meget for mig både i barndommen og i de unge år.. Jeg har nemlig været så heldig at jeg også have per som pædagog i min børnehave for over 25 år siden… Stadigvæk den dag i dag betyder han meget, selvom jeg bor i en anden landsdel :) Tak fordi du er dig <3

 3. Per står altid klar til at hjælpe alle børn og unge.. Har selv haft den glæde at få den hjælp og støtte fra ham og har den stadig..
  Det er altid dejligt at komme forbi og snakke med ham og hører hvordan det går :D

 4. Per er en dejlig varm, omsorgsgivende person, som i den grad fortjener anerkendelse. Hans engagement er unikt.

 5. Per har i alle de år jeg har kendt ham ,og arbejdet sammen med ham arbejdet med hjertet. Han har hjulpet børn og unge, med et åbent sind og glæde gjort en forskel for alle dem han har mødt på sin vej. Per har aldrig været dømmende i nogen henseender, hverken kulturelt eller andre sammenhængende. Per fortjener at få alverdens priser, med flere mennesker af hans slags ville verden blive til et langt bedre sted at være.

 6. Per du er en unik person. Som mange forældre i charlotteager er jeg stolt over at ha haft fornøjelse at ha et barn under dine vinger i klubben…

 7. Per er den bedst leder man kan får i en fritid-ungdomsklub hvor der er så mange forskellige persoligehede samt af de ung kommer fra så forskellige baggrunde
  Per har altid til hver og ene af de ung
  Uanset hvor stressse han er altid glad og godt humør

 8. Jeg er helt enig i at Per er den rette til at få Benny Andersen prisen.
  Per er et menneske der ikke kan beskrives fuldt ud i ord men skal opleves. Han er det mest empatiske, pædagogiske rummelige menneske jeg nogensinde har mødt.
  Per er det perfekte billede på en person der har fundet sin rette hylde i forhold til at bidrage til unge mennesker.
  Per gør en forskel i verden, Per er indbegrebet af hvad Benny Andersen prisen står for ❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *