Benny Andersen Prisen

Nicolai Moltke-Leth har det som kernen i sit arbejde at hjælpe både børn, unge og lærere med at blive dygtigere og ikke mindst tro på sig selv.

Ved hjælp af en enorm tro på sig selv og dem han arbejder sammen med og for, er Nicolai med til at styrke de personlige og sociale kompetencer blandt en lang række børn og unge, og det er oftest de børn og unge, der har allermest brug for det.

Som en central del af løsningen har Nicolai gennem mange år været med til at gøre flere lærere i stand til at udvikle børn og unges personlige kompetencer og tro på sig selv. Det er blevet gjort med en enorm energi, en smittende begejstring og tror på børnene og med fremragende resultater og mange lærere, der bliver bedre forbilleder for de børn og unge end de ville have været uden Nicolais virke.

Man kan ikke få success uden at tro på sig selv og uden evnen til at begå sig socialt, og ingen af delene står nødvendigvis på skoleskemaet. At kunne se dette og derefter dedikere sig selv og sin karriere til at udbrede børn og unges tro på sig selv – gør Nicolai til et forbillede for mig og mange andre der har krydset hans vej.

Indstillet af: Jesper Bergmann

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *