Benny Andersen Prisen

Karin Schwartz-Hansen er en stor ildsjæl af de sjældne. Både privat og professionelt brænder hun for de udsatte og udfordrede børn og unge. Faktisk så meget at det er umuligt at opdele hvornår det pågår privat eller professionelt. Karin er ansat som Fritidsvejleder i Aktiv Fritid i Esbjerg Kommune, hvor mere end 400 stærkt udsatte børn og unge har nydt godt af Karin´s STORE engagement i forhold til at støtte dem i at dyrke fritidsinteresser i frivillige foreninger.

Karin magter på en positiv måde at varetage både barnet/unges og de frivillige foreningslederes tarv, så ingen af dem oplever samarbejdet som en særlig udfordring. Karin møder virkelig det enkelte menneske, hvor mennesket er og med afsæt i barnets/den unges egne ønsker og behov at støtte dem ind i foreningslivet. Karin tænker altid i positive løsninger og giver aldrig op.

Indstillet af Steen Bach

12 Responses

 1. Karin Schwartz, er en rollemodel på alle tænkelige måder, hun gjorde mig stolt som kvinde og som Esbjergenser da jeg boede i Kbh, det var via hendes sport og med flotte medaljer til følge. Nu er det som borger og aktiv i vores lille by og foreningsliv.
  Altid klar med smil og overskud.
  Mvh Trine Lodberg

 2. Ja, selvfølgelig!! – Hvem ellers?? – Jeg kender ingen, der brænder så meget for sine “unger” som Karin. Et fantastisk overskudsmenneske, som spreder hjertevarme overalt.

 3. Jeg tror faktisk aldrig tidligere, jeg har mødt så stor en personlighed og ildsjæl som Karin. Som tidligere kollega til Karin, har jeg oplevet det drive og omsorg, hun har for udsatte børn og unge. Hun fortjener om nogen, Benny Andersen prisen

 4. Karin fortjener SÅ meget at blive anerkendt for sit store engagement i at give de udsatte børn og unge en mulighed for også at blive en aktiv del af fritidslivet. Og så er hun en samarbejdspartner som arbejder effektivt og som gør det muligt at få skabt helheder i børns liv.

 5. Jeg kan varmt anbefale Karin denne pris. Jeg tænker lige tilbage på min mor, som gjorde en forskel for en dejlig pige år tilbage. Min mor har fulgt Karin i mange år, og var stolt, glad og rørt over Karins præstationer og indsats for udsatte unge. Karin har hjertet og viljen til at gøre en stor forskel.

 6. Så velfortjent! Karin er en stor inspiration gennem hendes sportsgren og alle de gæremå hun i øvrigt løftet i Esbjerg kommune. Hun er en stor ildsjæl med hjertet på det helt rette sted og fortjener så meget denne pris. Hold og lykke til et af de helt rollemodeller i forhold til børn og unges ve og vel

 7. Karin er det vildeste overskudsmenneske jeg nogensinde har mødt,en ildsjæl af de sjældne,helt igennem et godt menneske,jeg er så glad for at hun eksisterer,og mine børn har stor glæde af hendes store arbejde,kan kun sige selvfølgelig skal hun tilgodeses med den pris

 8. Min gruppe og jeg fra SDU arbejdede sammen med Karin og hendes kollega i en kort periode. Vi blev betaget af hende. Den energi og passion hun lægger i sit arbejde er fantastisk at opleve. Man mærker straks, at hun vil de børn og unge så meget, og til trods for hendes grænseløse arbejdstider, er hun altid fuld af energi, når man møder hende. Man er ikke i tvivl om, at hun har gjort meget godt, for virkelig mange børn. Hendes engagement er en inspiration!

 9. Jeg mødte Karin første gang i 1981, da jeg startede på Taekwondo, som 23 årig. Vi var et nybegynderhold på 13 drenge/unge mænd mellem 15 og 26 år. Karin var 13 år, og vores træner. Og sikke en træner! Den lille pige kunne styre os alle. Kom vi ikke med et højt nok “kiap” (råb ved f.eks. slag), så gik hun rundt mellem os, og lod os råbe enkeltvis, indtil vi råbte højt nok. Hun havde (også den gang) en flot teknik, som vi andre prøvede at efterligne. Vores træner kunne vi godt se op til – også selv om hun kun var en ung pige.
  I dag er Karin
  æresmedlem i Esbjerg City Taekwondo Klub, som hun var hovedkvinde for at starte, Nordens højest graduerede kvinde, 25 X dansk mester (mener jeg), masser af internationale medaljer, og stadig et stort forbillede for rigtig mange inden for Taekwondo-sporten.
  Og hvad hun så har nået uden for TKD-sporten til gavn for børn, unge og andre. Engageret, inspirerende, ligeværdig og hyggelig at være sammen med.

 10. Det fortjener Karin og vinde ! Karin er en stor inspiration gennem hendes sportsgren og alle de ting hun udretter . Hun er en stor ildsjæl med hjertet på det helt rette sted og fortjener så meget denne pris. Hun er en stor rollemodel i forhold til børn og unges ve og vel. Hun hjælper så mange unge på vej til et bedre liv. Og er dejlig og jordnær og snakke med.

 11. Jeg indstillede Aktiv Fritid til prisen sidste år!
  Har kendt Karin siden hun var 10 år og set hende vokse op og blive den stærke personlighed hun er i dag.
  Det hun har leveret i Aktiv Fritid – ikke mindst hendes evne til at frigøre energier hos de unge og hos andre firvillige – er helt unik.
  Hun er er kraftværk af energi, men et hjerte af guld – og er super autentisk og absolut smittende .

 12. Ildsjæl – engageret – et dedikeret menneske er mine ord omkring Karin.
  Karins hjerte og oprigtige interesse, gør en stor forskel for unge udsatte.

  Besøg linket herunder, det er et besøg værd

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *