Benny Andersen Prisen

Susanne Klitgaard JonstrupIndstiller “Hjerteven” aka Susanne Jonstrups utrættelig kamp for “de svage i samfundet”. For de mindrebemidlet familier, enlige mødre/fædre. Således børn af denne målgruppe, har en mulighed for at være “svarende” deres kammerater.
Intet barn forlader “Hjerteven” uden en lille ting – det være sig en bamse, legetøj ol. Susanne er en ren hjerteven og fortjener anerkendelsen med denne pris.

Hjerteven forærer og modtager brugt tøj og fodtøj.
Disse ting foræres til økonomisk trængte familier og gravide der er økonomisk trængte. Altså et tiltag uden der er penge i omløb. Hjerteven er lavet, da vi i Danmark har et stigende fattigdomsproblem, vi har 250.000 der lever under fattigdomsgrænsen, heraf er 75.000 børn.
Vi modtager legetøj o. lignende i god stand, som kan bruges til fødselsdagsgaver og julegaver. Man skal møde personligt op, og afhente hos os. Du skal skrive en lukket besked til os, inden, man kommer for at hente tøj første gang. Så er du fri for at skulle svare på spørgsmål, når man står hos os, på den anden måde er det mere diskret. Desuden har vi til tider så travlt, at vi ikke har tid til at spørge ind til din situation. Så sørg for at for en godkendelse fra os, inden du møder op første gang.Vi er et frivilligt tiltag der arbejder uden støtte fra foreninger og fonde. Hjerteven modtager både børne- og voksentøj, fodtøj til børn og voksne samt legetøj i brugbar og ren stand.

– Dorthe Hentze

 

Jeg indstiler Susanne til prisen, da hun kæmper hver dag, for at gøre børn i mindrebemidlede familiers hverdag nemmere. Hun samler brugt tøj, legetøj, sportsudstyr og lignende ind, således at børnene kan være så lige med deres kammerater som muligt. Susanne gør meget for gravide unge mødre, så deres børn kan få en god start i livet, ved at samle babyudstyr og babytøj ind. Susanne stifede Hjerteven – Nordjylland, da hun ville forsøge at gøre en forskel i et samfund, hvor ikke alle har lige muligheder. Susanne kæmper for de svage i samfundet 24/7 og fortjener påskønnelse for dette store stykke arbejde, som hun gør uden økonomisk støtte nogen steder fra.

– Christian Jensen

8 Responses

 1. Ønsker at indstille Susanne til denne pris.

  Susanne ligger sin sjæl , tid og følelser i sit frivillige arbejde i Hjerteven.
  Hjerteven er startet af Susanne selv, da hun kunne se at behovet for hjælp til mindre bemidlet familier langsomt voksede.
  Susanne bruger meget af sin tid på at samle ind og dele ud af alt lige fra tøj, legetøj, møbler, barnevogne og meget meget andet, som så kommer ud til dem hvor der er et behov.
  Julen går ingen forbi, kalendergaver og julegaver bliver samlet ind til både børn og voksne så ingen skal sidde uden en lille pakke på den store dag.
  Prisen her ville kunne gøre rigtig meget godt for brugerne af Hjerteven og der kunne blive plads til at kunne gøre lidt ekstra ud af det.

  Janni

 2. Susanne/Hjerteven skal vinde prisen fordi, at hun fuldstændig uselvisk hjælper mennesker i nød. Ofte er det enlige forældre, hvor børnene er dem, som rammes hårdest af en fastlåst og uoverskuelig situation….mangel på tøj, legetøj, gaver osv. Hvis flere mennesker viste den samme entusiasme, overskud og næstekærlighed, ville verden være et bedre sted. Og Susanne gør en stor indsats for, at brede budskabet :-)

 3. Ønsker at indstille Susanne Klitgaard Jonstrup til denne pris.
  Susannes hjertebarn er Hjerteven, det går helt ind i hjertet at se hvilken energi Susanne lægger i sit arbejde for de der ikke har så meget til sig selv, hendes kamp for at skabe glæde for dem der har det svært. Ikke bare kæmper hun for dem når hun er i Hjerteven, hun fortsætter også i fritiden. Der fortsætter hun sin kamp for dem der har brug for hjælp. Med denne pris kunne Susanne gøre endnu mere godt for brugere af Hjerteven, i sit utrættelige arbejde for at komme de der trænger til hjælp.

 4. Jeg vil gerne indstille Susanne Klitgaard Jonstrup / Hjerteven til denne pris. Susanne har bragt lys ind i vores familie da det så mørkest ud. Jeg har besøgt Hjerteven en enkelt gang og det gav mig tåre i øjnene da jeg tog hjem med nyt tøj til mine børn, min mand og jeg. Der var endda gaver til min datter til jul, selv jeg fik en flot gave. Vi skal have konfirmation til maj og Susanne har allerede sørget for at vores søn får en fantastisk dag. Det arbejde Susanne gør for alle os der ikke kan hente hjælp andre steder er så fantastisk. Kan faktisk ikke finde et ord stort nok til at dække. Men prisen ville være en måde at gøre det på.

 5. Hjerteven ville i aller højeste grad være en værdig prisvinder. Det kæmpe stykke arbejde som Susanne gør, for familier der er kommet i en presset økonomisk situation, tror jeg ikke findes lignende. Bare det at man ved at alt går ubeskåret til værdige trængende. Stor respekt for den store indsats Susanne og andre frivillige gør gennem hjerteven.

 6. Støtter fuldt ud indstillingen af Hjerteven- Nordjylland til Benny Andersen Prisen. Susanne Johnstrup bringer meget glæde og håb til familier, som er fattige, gennem sin formidling af tøj, møbler, legetøj samt ting og sager.
  Alt sammen i sin fritid.

 7. Der er ingen som Susanne , der knokler alle ugens dage på job , den spinkle fritid hun har bruger hun på at samle ting og sager , til mennesker der ikke har så meget. Håber at Susanne bliver indstillet , det ville være et lille skulderklap for hendes uvurderlige indsats for altid at hjælpe andre i nød. Ikke nok med hun har åbnet hjerterum , så arbejder hun på sidelinien politisk , og kæmper er brav kamp for at få politikerne til at forstå , at der er stor ulighed i vores samfund. Mvh Pia Pedersen

 8. Jeg vil med glæde støtte op om indstillingen af Susanne og hendes fantastiske arbejde i Hjerteven. Susanne har det smukkeste hjerte og evner at gøre livet så meget lettere for mennesker for hvem det ka være svært at overskue hverdagens udfordringer. Susannes gode gerninger rækker langt udover hendes fantastiske arbejde i Hjerteven. Jeg kan på det varmeste anbefale Susanne til Benny Andersen Prisen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *