Benny Andersen Prisen

Benny Andersen Prisen har modtaget flere indstillinger på Lisbeth Zornig Andersen. Alle indstillinger bringes på www.bennyandersenprisen.dk Når vi, som i dette tilfælde, modtager flere indstillinger på samme person, bringer vi disse på én side.

1. Indstilling af Lisbeth Zornig Andersen:

“Hej…

Jeg vil gerne indstille Lisbeth Zornig Andersen til prisen…

– Hendes egen opvækst har gjort hende i stand til at kunne sætte sig ind i, hvilket omfang børn med problemer tager skade på sjæl, og endda somme tider krop af disse problemer.

Dette har givet Lisbeth Zornig Andersen en helt unik form for empati for disse børn, hvilket hun kanaliserer ud til de ramte børn via hendes formandspost i Børnerådet…

Den sag fra Tønder, som har brændt sig ind i mange danskeres bevidsthed, og bidraget til vores fælles dårlige samvittighed, har feks. netop vist sig, at have stået på i mindst 8 år, med kommunens delvise viden, eller i hvert fald grundlag for en berettiget mistanke, og det viser med al tydelighed, at der er masser af tage fat på for ‘dem der er på børnenes side’.

Derfor mener jeg, at det vil være passende at give prisen, og det skulderklap en sådan pris til Lisbeth Zornig Andersen.

Hun fortjener alt den påskønnelse hun kan få for sin indsats…

Venlig hilsen

Michael Jylland”

2. Indstilling af Lisbeth Zornig Andersen

Jeg vil gerne indstille Lisbeth Zornig Andersen til Benny Andersen prisen.
Lisbeth Zornig gør et fantastisk stort arbejde for at sikre at udsatte børn får bedre vilkår. Hun kæmper en kamp for de børn der ikke selv kan eller har mulighed for at råbe op og bede om hjælp. Hendes utrættelige arbejde er beundringsværdigt og imponerende og vi bør alle være stolte af at Lisbeth er her.
Lisbeth kan ikke lade være med at hjælpe, når hun ved der stadig er børn der lever under umenneskelige vilkår, ja så kæmper hun for dem. Hun giver ikke op, hun bliver ved og tør sige de ting som mange andre ikke tør sige højt.
Hun sætter sig selv til side for at gøre børns vilkår bedre. Hun brænder for sit arbejde, hun brænder for alle de børn der sidder derude og har det dårligt. Hun er en ildsjæl af største karat.
Derfor mener jeg klart at Benny Andersen Prisen skal gå til Lisbeth Zornig Andersen. Uden hende vil Danmark være fattigere
Kærlig hilsen
Catrine Kramer”
3. Indstilling af Lisbeth Zornig Andersen:
“For hendes utrættelige arbejde for børn i udsatte familier. Så udsendelsen Zornigs kamp i går og er ikke et sekund i tvivl om at hun allerede har gjort en stor forskel og kommer til at gøre endnu mere. Arbejdsmarkedsstyrelsen har afsat en pulje på 93,3 millioner til udsatte familie i forbindelse med kontanthjælpsreformen og deres plan er langt hen af vejen inspireret af Huset Zornigs projekt PUF (Projekt Udsatte Børn). I øvrigt respekterer jeg hende dybt for hendes evne til at skabe god debat i øjenhøjde – uden at skylde skylden på nogen, men blot med et ønske om at gøre det endnu bedre.
Joan Andersen”
4. Indstilling af Lisbeth Zornig Andersen:
“Fordi Lisbeth utrætteligt kæmper for de svage familier og deres børn. Hun har fået sat myndighedernes svigt på den politiske dagsorden og fået rettet focus hen på den negative sociale arv. Men også kommet med forslag til ændringer i lovgivningen.
mvh Eva Storm”
5. Indstilling af Lisbeth Zornig Andersen:
“Lisbeth Zornig har med sit engagement b.la via Huset Zornig fået sat udsatte børn og unge på Danmarks dagsorden, Med en daglig ukuelighed og et engagement med hjertet, har Lisbeth sat viden og praksis med tidlig indsats på politikeres og embedsmænds dagsorden til gavn for Danmarks børn. Lisbeth har skrevet og udgivet bøger om det at være et udsat barn og sat udsatte børn/unge og deres familier på dagsordenen. Lisbeth er en ildsjæl der fortjener et skulderklap.
Birgit K. Andersen”
6. Indstilling af Lisbeth Zornig Andersen:
“Hun har med en helt særlig autensitet, indstilling og ihærdighed vendt sin egen barske historie til at ville hjælpe andre børn.
Hun er utrættelig, ærlig og meget meget kompetent, fordi hun er i stand til at kende forskel på at være indlevende og medlevende. Det sidste er noget mange uddannede behandlere aldrig lærer, lige meget hvor mange år de studerer, og hvor mange uddannelser de tager.
Britta Helbek”

En reaktion

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *