Benny Andersen Prisen

Jeg vil hermed gerne indstille Jette Korsgaard til Benny Andersen prisen.

Jette har i mange år arbejdet i Selde børnehave som pædagog. I det arbejde har de udsatte børn haft en særlig plads hos Jette.

Jeg har kun været leder for Jette i 11 mdr., men det står helt tydeligt, at hun er god til, at skabe en god og tryk hverdag på stuen, så alle børn føler sig inkluderet i gruppen. Der laves ikke særlige tiltag for enkelte børn, men tiltag så alle børn kan trives i hverdagen. Netop det gør, at ingen bliver ekskluderet, men er i en ramme hvor den enkelte kan blomstre. Vi oplever forældre der fremhæver disse særlige rammer for børnene, og mærker den udvikling deres børn er i.

Jette har udover arbejdet i børnehaven, brugt utrolig mange timer i den lokale idrætsforening. Her har idrætten og det sociale samspil været vigtige elementer i Jettes engagement.

Jette er dybt engageret i det sociale liv i Selde, men er meget ydmyg person der ikke fremhæver egen indsats, men hellere andres. Jette er en af de mennesker der får livet til at gro, selv om det ikke er plantet i muldjord.

Jeg har ikke et billede, for Jette vil helst ikke være i centrum, men ønsker man det, så må vi hen i gemmerne. Skulle man ønske mere information er man velkommen til at henvende sig.

Jette Korsgaard er indstillet af:
Flemming Schou Pedersen, Daginstitutionsleder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *