Benny Andersen Prisen

Pia har i mange år arbejdet som pædagog indenfor døvblindefeltet, hvor hun har gjort en kæmpe forskel for alle de børn, hun har været i kontakt med gennem årene. Pia formår at se og begejstres over selv de mindste udspil fra børn, som typisk er meget udfordret på det verbale udtryk, og Pia kan gribe alle sproglige invitationer fra børnene.

Gennem leg og en relation, der hviler på grænseløs tro på den enkeltes potentialer samt respekt og anerkendelse af den enkeltes personlighed, kan Pia understøtte den enkeltes udvikling som få. Ligeledes har Pia stor respekt for den opgave disse børns forældre står med, og gennem utrætteligt og yderst respektfuldt samarbejde med forældrene, understøtter Pia børnenes udvikling også ad denne vej.

Pia gør ikke noget væsen af sig, men arbejder utrætteligt med relationer og sprog hos det enkelte barn, der på trods af svære odds, sproglige vanskeligheder og udfordringer på både syns- og høresansen finder ro og muligheder for både læring og udvikling, når de er sammen med Pia. At hun samtidig er en pædagog, som de øvrige personaler kan spejle sig i gør kun børnenes udviklingsmuligheder endnu bedre. Jeg kunne ikke komme i tanke om en kandidat, der fortjener denne pris mere end Pia.

Indstillet af Line Rishøj

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *