Benny Andersen Prisen

Lykke er super, superbruger i DUBU, der er det administrative system som anvendes til at registre alle oplysninger. DUBU er ikke et nemt system at anvende og derfor kræver det, at der arbejdes korrekt med systemet for at kunne udnytte dets potentiale. Lykke er denne her ildsjæl, der altid yder en ekstra særlig indsats for at alle skal gøre deres bedste, for at sagsbehandle og journalisere korrekt. Man tænker umiddelbart, at det ikke har den store betydning, men det kan betyder, at en sagsbehandler, der overtager en sag kan nå to sager i stedet for en fordi det er nemt at danne sig et overblik over sagen.

Eller det kan betyde, at væsentlige og vigtige oplysninger om det udsatte barn kommer frem i lyset og ikke drukner i alle de andre oplysninger. Dette kræver disciplin og vedholdenhed overfor sine kollegaer, at skulle være den der pointerer de korrekte arbejdsgange.
Jeg er overbevist om, at Lykke arbejder for at gøre det bedste for børnene derude og ved at være som Lykke er, så favnes flere børn på den rigtige måde. Det er tit og ofte, at den administrative person bag overses, men ofte er det vedkommende der gør en stor forskel. Denne forskel er Lykke og hendes engagement smitter.

– Mianelli Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *