Benny Andersen Prisen

Dommerpanelet 2021 består af 5 yderst kvalificerede personer, der har kendskab til og indsigt i, hvad det vil sige og hvad der skal til, når man yder en ekstra indsats i arbejdet med udsatte børn og unge.

 

 

 

 

 

 

Bente Boserup

Bente Boserup er lærer og familieterapeut og har de sidste 22 år arbejdet i Børns Vilkår – de fleste år som leder af BørneTelefonen.

Bente Boserup har undervist lærere og pædagoger i bl.a. børn i skilsmisser, børn i udsatte positioner og har skrevet fagbøger om disse temaer.

Susan Hart

Susan Hart er cand. psych., specialist og supervisor i børnepsykologi og specialist i psykoterapi.

 

 

 

Rachel Röst

Rachel Röst er stifter og leder. Hun er cand. mag. i litteraturvidenskab, børnebogsforfatter og foredragsholder. Som ung blev hun selv anbragt på ungdomspension og bruger i arbejdet med Læs for Livet erfaringen som udsat og mønsterbryder til at skabe social forandring.

 
 
 
 
 
 
 
 
Birgitte Hagemann Snabe
Birgitte Hagemann Snabe, ph.d., er stifter af Young Global Pioneers, bestyrelsesmedlem i Hempel Fonden og fhv. direktør i Mary Fonden. Birgitte Hagemann Snabe har været en del af dommerpanelet for Benny Andersen Prisen siden stiftelsen.
 
 
 

Inge M. Bryderup

Inge M. Bryderup er professor i socialt arbejde på Institut for sociologi og socialt arbejde på Aalborg Universitet. Hun har gennem mere end 25 år forsket i forskellige problemstillinger i forhold til socialt udsatte børn og unge samt deres familier.

Inge M. Bryderup blev i november 2017 tildelt Børnesagsprisen for sin banebrydende forskning i forhold til socialt udsatte børn, unge og deres familier. Det er første gang, prisen går til en forsker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *