Benny Andersen Prisen

Indstilling af Christina Meldgaard til Benny Andersen Prisen 2020
Min gode kollega Christina fortjener at blive indstillet til Benny Andersen Prisen 2020.

Christina yder hver eneste dag på job en ekstraordinær indsats for at give unge mennesker de bedste vilkår og oplevelser i vores Ungehus, som har åbent for alle unge i alderen 13-25 år. Hun tager altid imod med højt humør og masser af energi, så man kan ikke andet end blive glad og føle sig godt tilpas, når man får den velkomst. Christina lader sig ikke skræmme eller begrænse af diagnoser eller særlige behov hun tager imod alle unge med åbne arme og stort overskud.

Der kommer mange unge i huset på en dag/aften, men Christina formår alligevel altid at være opmærksom på de unge, der kan have brug for særlig opmærksomhed. Hun er yderst dedikeret og empatisk, og hun tænker altid på andre før sig selv.

Christina er meget vellidt hos de unge. Hun er lyttende, hjælpsom og omsorgsfuld og viser dem altid 100% engagement. Den store omsorg og opmærksomhed hun viser de unge, gengælder de med tillid. Uanset hvilke udfordringer de unge måtte have, så er Christina den lyttende voksne, man kan gå til. Hun er de unges faste klippe i deres hektiske og foranderlige hverdag.

Christina fortjener at blive anerkendt for sin bemærkelsesværdige indsats.

Indstillet af: Line Tatjana Jensen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *