Benny Andersen Prisen

Som leder af Linie 14 – et værested for stoffri tidligere misbrugere, ønsker jeg at indstille min medarbejder og eneste kollega Renata Savice Poulsen til Benny Andersen Prisen. 

Renata Savice Poulsen er flexansat i en stilling, hun selv har søgt fondsmidler til. 

Renata gør en KÆMPE forskel for børn og unge i sit arbejde med stoffri udsatte familier, hvor forældrene er kommet ud af misbrug og nu skal have familien og ikke mindst børnene til at trives igen!

Renata har selv søgt TRYG FONDEN 2 år i træk og fået penge til sit projekt, hvor hun inviterer familierne til aktive samværsdage med masser af grin og kærlighed. Og god mad :-)

Renata er højt elsket af de familier der deltager og ikke mindst er børnene og de unge meget glade for de nye oplevelser de får med deres forældre og andre voksne som nu er blevet tilregnelige, ædru og stoffri. 

Renata fortjener så meget anerkendelse for sit arbejde. Renata er selv alene mor til 3 og har været gennem meget vanskelige tider, og derfor er det dybt beundringsværdigt at hun har valgt at bruge sine ressourcer på andre familier der har det svært. 

Renata arbejder så hårdt og så dedikeret, og lægger meget kærlighed og ære i at være der for børnene i de familier hun arbejder med. 

Indstillet af: Pernille Nordby