Benny Andersen Prisen

Når vi har valgt at indstille Mai-Britt, er det fordi hun er et ganske enestående menneske, der i arbejdet med byens udsatte børn og unge, gør en enorm forskel.

Mai-Britt er en dygtig utraditionel innovativ politiker, en ildsjæl der arbejder 24 timer i døgnet for de udsatte børn og unge, som hun brænder for. Hun er ikke en skrivebordspolitiker, men en kvinde som søger handlinger og løsninger også hvis det kræver, at hun selv skal i marken.

Samtidig med, at hun er et menneske med hjertet på rette sted, har hun også formået at være en evig inspirationskilde for os, som arbejder for og sammen med hende om, at løse problematikkerne omkring børn og unge. Hun betragter ikke sine medmennesker som sociale sager, men som medmennesker der har brug for hjælp i for dem, en svær tid.

Vi har utallige gange oplevet Mai-Britts engagement og nærvær bl.a. når hun har været på besøg i vores hus, hvor både børn, unge, og medarbejdere bliver fascineret gang på gang af hendes oprigtige interesse og empati , kort sagt et unikt menneske, som er den væsentligste årsag til, at Danmarks tredje største by ikke har de samme sociale integrations og ungdomsproblemer, som andre større byer har.

Ps. At Mai-Britt er en meget populær kvinde kan også ses ved, at Fri-Stedets børn og unge lavede en hyldest sang til hende i forbindelse med hendes 50 års fødselsdag. (vedhæftet)

MaiBritt (Lydfil)