Benny Andersen Prisen

Jeg ønsker at indstille min storebror, som er en passioneret ildsjæl ved navn Mohamad El-Sayed (formand) bosiddende i 4600 Køge til Benny Andersen Prisen.

Mohamad har stiftet fodboldklubben Hastrup FC, som holder til i et boligsocialt udsat område ved navn Hastrupparken 4600 Køge.

Foreningen har til formål at styrke fællesskabet og det sociale liv på tværs at etniciteter/ kulturer i foreningen og fremme medlemmernes lyst til at engagere sig i idræt (fodbold) og tage medansvar i foreningen gennem folkeoplysende aktiviteter. Foreningen giver beboere mulighed for at dyrke fodbold på turneringsplan i foreningen under DBU og er med til at skabe tryghed samt forebygge, at unge i et boligsocialt udsat boligområde havner i en kriminel løbebane.

Mohamad er med til at gøre en forskel for de unge, som bor i et boligsocialt udsat område ved at inddrage dem i foreningslivet og hjælpe dem med at skabe netværker, som kan være med til at udvikle dem på et personligt plan og samtidig give dem mulighed for at møde nye mennesker på tværs, som kan medvirke til en bedre integration og indsigt i samfundskulturen.

Han har haft stor succes med at fastholde unge i alderen 16-25 år i et positivt socialt, kulturelt samt samfundsgavnligt fællesskab.

Indstillet af Psykolog Rasha El-Sayed