Benny Andersen Prisen

Jeg vil gerne indstille Marianne Lausten til prisen.

Her er Marianne nummer 2 fra højre side i Broens t-shirt ved modtagelse af donation fra Bunzl

Jeg har siden 2020 samarbejdet med Marianne og sidder i to bestyrelser sammen med hende. Vi sidder begge i Broen Danmarks bestyrelse (BROEN Greve – hjælper udsatte børn til en aktiv fritid (broen-danmark.dk) og Frivilligcenteret i Greves bestyrelse (HJEM | Frivilligcenter Greve (fcgreve.dk).

Hun har været med til at stifte foreningen Broen Greve i 2019 og er vores kasserer til dags dato. Hun har været primus motor for fondsansøgninger og donationer til Broen og har til dags dato indhentet kr. 834.000 som har hjulpet 393 børn siden 2019.

Marianne har altid været en ildsjæl for de udsatte borgere. Hun hjælper med utrolig mange opgaver og tiltag så de får den rette hjælp i et tungt system. Derudover involverer hun sig politisk og deltager i alt hvad hun kan for at formidle de udsattes skjulte stemmer. Hun er utrolig hjertevarm og møder alle med smil og kærlighed men kan samtidig også udfordre når behovet er der.

Jeg har kun viden om en brøkdel af hvad Marianne har gang i men lærer noget nyt hver gang vi har kontakt. Marianne står altid klar til hjælp og dialog når man har brug for det og det er der rigtig mange som sætter utrolig meget pris på.

Marianne helt ude til venstre ved besøg af Greve Discgolfbane som Broen har været med til at fonde i samarbejde med Salling gruppen

Vi håber på at Marianne kan komme i betragtning til denne fine pris da hun fortjener anerkendelsen på trods af hendes ydmyghed og frygt for spotlyset?

Håber at Marianne kommer i betragtning til den fine pris.

Indstillet af Mohammed Ibrahim