Benny Andersen Prisen

Jeg indstiller Ludvig Thesbjerg fra Ungdomsskolen Skive. Ludvig har arbejdet i ungdomsskoleverdenen i mere end 20 år og har i den grad sat sit præg på ungdommen i Skive Kommune. Han arbejder altid uegennyttigt for at inkludere unge i et eller andet fællesskab – findes det fællesskab ikke, så opfinder han et nyt. Det betyder for Ludvig, at arbejde bliver en udfyldende størrelse, da det fletter langt ind i hans privatliv, hvis de normale arbejdstimer ikke slår til. Han involverer gerne sine private rammer til rådighed for unge, som kommer indenfor en farverig verden med DJ-udstyr, rendegraver, traktor, dyr og andet godt. Her opstår det fælles 3. med den unge, som får tro på egne evner og lyst til at blive aktør i eget liv.

I Ungdomsskolen Skive har vi en vision, der lyder: ”Vi vil have alle unge med”. Den vision er indbegrebet af Ludvigs personlighed. For nyligt havde vi et læringsforløb i ungdomsklubberne, som Ludvig er leder for, hvor der bl.a. blev spurgt til følgende: Hvilken person har haft en afgørende betydning for dit liv? Her svarede 5 af vores klubfolk, at det havde Ludvig!

Der er ingen tvivl om, at Ungdomsskolen står stærkt i vores kommune. Der er heller ikke nogen tvivl om, at Ludvig har stor ære i den sag. Han er allestedsværende, ydmyg i sin tilgang og altid et øje for de unge.

Ludvig har om nogen fortjent at få Benny Andersen-hæderen for sit altid store engagement.

Indstillet af: Thomas Nels Andersen