Benny Andersen Prisen

Jeg vil gerne indstille Henrik Lehmann fra Mørkøv eSport til Benny Andersen Prisen.

Hvem er Henrik:

Henrik er en ILDSJÆL langt udover det sædvanlige. Utrættelig og altid i gang med at gøre noget godt for lokalområdet i vores dejlige kommune.

Henrik har i mange år været synlig i lokalområdet i Mørkøv med mange forskellige projekter.

I 2020 startede han Mørkøv eSport.

Hvad er Mørkøv eSport:

Mørkøv eSport er en ”lille” forening under Mørkøv Idrætsforening. Det har været en svær ”fødsel”. Vi startede med ca 40 medlemmer det første år, og så kom Coronaen.

Det gjorde vi var ret meget i ”knæ”, men Henrik trådte frem og hejste flaget for os alle, da det så mest sort ud, og det gjorde selvfølgelig at vi kom ud på den anden side og i dag er vi mellem 70-80 medlemmer. Vi har samarbejde med Kildebjergskolen, som låner vores faciliteter 2 gange hver uge i SFO tiden.
Mørkøv eSport har det billigste kontingent i hele Vestsjælland. Vi ønsker at kontingentet skal være lavt, så alle kan være med, også familier uden store midler. 

For lidt over et år siden startede Henrik holdet Jump4Fun.

Hvad er Jump4Fun:

Holdet er opstået i et samarbejde mellem DGI, Holbæk Kommune og Mørkøv eSport.

På holdet er der 16 personer, hvoraf Henrik er træner og så er der to hjælpetrænere.
Alle børn på holdet er med forskellige diagnoser eller andre udfordringer, f.eks ADHD, epilepsi, autisme, børn fra bosteder i nærområdet. 

Det er så vigtigt for Henrik, at vi har et tilbud for denne gruppe af børn, som måske ellers kan have svært ved at komme ud blandt andre og kan have svært ved at begå sig socialt med andre.
Henrik er med til at inkludere børnene i et fællesskab, hvor de lærer at agere med andre og føle sig trygge i det fællesskab.  

Henrik er bare en FANTASTISK person, med et KÆMPE hjerte for Mørkøv eSport og 4440 Mørkøv. Derfor fortjener han selvfølgelig prisen.

Indstillet af: Jacob Brenholdt