Benny Andersen Prisen

Carsten Thomsen, min gode ven og mentor, har et langt arbejdsliv som ideudvikler og udviklingskonsulent bag sig. På grund af en håndhændet behandling i forbindelse med alvorlig sygdom har han forladt arbejdsmarkedet før tid.

Dette har dog ikke stoppet de store tanker og gode hensigter, hvilket kommer til udtryk i denne historie, som jeg finder sin berettigelse til indstilling af Benny Andersens Prisen 2017.

I efteråret 2016 kommer Carstens gode ven, håndværkeren Jens Mortensen, forbi og fortæller om foreningen ” for børnenes skyld” En forening af frivillige der støtter familie med ingen eller meget få midler, så deres børn kan få en så god og normal opvækst som muligt.

De 2 venner får en god ide, hvor de producerer nogle små træhuse, faktisk 3 forskellige størrelser, som kunne købes for den beskedne pris af 100,- kr. De sælger i løbet af december måned for kr. 5100,- målrette juleaftenarrangement for udsatte børn og familier i Guldborgsund Kommune.

Historien slutter dog ikke her, fordi husene er populære og de efterspørges forsat. Carsten og Jens har dog besluttet at de gentager succesen næste år.

Jeg synes ideen med ikke bare at samle penge ind til et godt formål, men at producere en ting man får når man giver, udskiller sig fra alle de andre gode initiativer vi ser rundt omkring. Derfor indstiller jeg de 2 herrer til årets pris.

Vedhæftet er billede af husene, samt følgeseddel på købet.

Med Venlig Hilsen

Maj-Britt Wojcik

Børnesagsbehandler

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *