Benny Andersen Prisen

Dommerpanelet består af 6 yderst kvalificerede personer, der har kendskab til og indsigt i, hvad det vil sige og hvad der skal til, når man yder en ekstra indsats i arbejdet med udsatte børn og unge.

Susan Hart

Susan Hart er cand. psych., specialist og supervisor i børnepsykologi og specialist i psykoterapi.

 

 

 

 

 

Mimi Jakobsen

Mimi Jakobsen er fhv generalsekretær for Red Barnet, tidl. minister og formand for CentrumDemokraterne.

Mimi Vibeke Jakobsen har som folketingsmedlem, minister og ikke mindst som generalsekretær været med til at sætte fokus på børns forhold og vilkår. Som generalsekretær skabte hun markant synlighed omkring Red Barnet og organisationens arbejde med udsatte børn i Danmark og i Verden.

Som medlem af dommerpanelet for Benny Andersen Prisen i 2011, 2012 og 2016, har Mimi Jakobsen været med til at fortælle den gode historie omkring arbejdet med udsatte børn og unge i Danmark.

 

Rachel Röst

Rachel Röst er stifter og leder. Hun er cand. mag. i litteraturvidenskab, børnebogsforfatter og foredragsholder. Som ung blev hun selv anbragt på ungdomspension og bruger i arbejdet med Læs for Livet erfaringen som udsat og mønsterbryder til at skabe social forandring.

 

 

 

 

 

Marianne Jelved 

 Marianne Jelved er uddannet cand.pæd. Marianne Jelved er folketingsmedlem, tidl. kulturminister og fhv. økonomiminister samt næstformand for Folketinget. I sit arbejde som kulturminister satte Marianne Jelved særlig stor fokus på børns møde med kulturen.
 
 
 
 
 
 
 
 
Birgitte Hagemann Snabe
Birgitte Hagemann Snabe, ph.d., er stifter af Young Global Pioneers, bestyrelsesmedlem i Hempel Fonden og fhv. direktør i Mary Fonden. Birgitte Hagemann Snabe har været en del af dommerpanelet for Benny Andersen Prisen siden stiftelsen.
 
 
 
 
 
Stine Bosse

Stine Bosse er formand for BØRNEfonden og tidligere koncernchef for forsikringskoncernen TrygVesta. Hun blev i 2010 kåret som nr. 33 af Time Magazine’s Top-50 over mest magtfulde kvinder i verden. BØRNEfonden er en privat sponsorbaseret udviklingsorganisation, der hjælper flere end 70.000 sponsorbørn, deres søskende og forældre.

 

 

 

 

 

 

Inge M. Bryderup

Inge M. Bryderup er professor i socialt arbejde på Institut for sociologi og socialt arbejde på Aalborg Universitet. Hun har gennem mere end 25 år forsket i forskellige problemstillinger i forhold til socialt udsatte børn og unge samt deres familier.

Inge M. Bryderup blev i november 2017 tildelt Børnesagsprisen for sin banebrydende forskning i forhold til socialt udsatte børn, unge og deres familier. Det er første gang, prisen går til en forsker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *